Stage bij De Herberg

  Wij bieden regelmatig een stageplaats of mogelijkheid voor Hbo-onderzoek aan. Heb je interesse om bij De Herberg je stage in te vullen of zou je graag voor ons een onderzoek uitvoeren, neem dan contact op met de algemeen coördinator Moniek Mol.

  UDO/Sprengeloo

  Sinds schooljaar ’21/’22 is er een samenwerkingsverband ontstaan tussen Sprengeloo en De Herberg. Dit komt omdat het ministerie steeds meer streeft naar projectmatig onderwijs. Wij waren dus opzoek naar opdrachtgevers waarmee we konden samenwerken. Hierdoor kwamen we in contact met De Herberg. Onze leerlingen zijn toen begonnen met het verzorgen van gezonde broodjes voor bij de vrijdagmiddag-soep. Waarna we het schooljaar afsloten zomer met een bbq op locatie.

  Dit schooljaar (’22/’23) zijn we ook begonnen om kleine activiteiten op de vrijdagmiddag aan te bieden. Variërend van een chocoladeletter versieren tot een heuse kerstbingo. We realiseren ons dat het soms ook een uitdaging kan zijn voor de begeleiding ter plaatse. Deze willen we dan ook van harte bedanken voor hun inzet op vrijdagen.

  Evelyn van der Oest,
  Docent & Coördinator pilot