De soepkoker bereidt met verse ingrediënten de soep voor tijdens een dinsdag- of vrijdagmiddag. Tijdens de inloop zorgt hij/zij er voor dat de bezoekers een heerlijke kom soep ontvangen met een boterham.
Als soepkoker doe je het volgende:
– je bedenkt welke soep je wilt bereiden
– je zorgt voor de boodschappen, passend binnen het budget
– de soep bereidt je in De Herberg
– samen met de gastheren/-vrouwen serveer je de soep uit aan de gasten
Het is handig wanneer je goed bent in:
– koken
– samenwerken
– de keuken schoon achterlaten
Per keer dat je ingeroosterd bent ben je tussen 13:00u en 15:00u aan het werk. Hoe laat je begint hangt af van je recept. Wanneer het inloophuis om half 2 open gaat is de soep klaar. Het is fijn wanneer je minimaal 1x per 4 weken beschikbaar bent op de dag(en) van jouw voorkeur.
Iets voor jou? Of voor een bekende? Vraag gerust wat meer informatie. Vul onderstaand formulier in of bel met Moniek Mol (055-5211 002)