Wat is je functie binnen De Herberg?

  Als algemeen coördinator houd ik mij bezig met veel verschillende aspecten van het werk. Zo heb ik individueel contact met verschillende mensen die voor gezelligheid, hulp of een briefadres naar de Herberg komen. Samen met hulpvragers leg ik contact met diverse organisaties om te zorgen dat mensen zo goed mogelijk geholpen kunnen worden. Al is soms gewoon een luisterend oor, iemand die jou wil begrijpen al van grote betekenis. Eén van de belangrijkste aspecten van mijn werk is dat de vrijwilligers hun werk kunnen doen op zo een manier dat iedereen daar plezier van heeft.

  Hoe lang ben je al betrokken bij De Herberg?

  Sinds 1 juni 2020

  Waarom zet jij je in voor De Herberg?

  Ik vind het belangrijk dat elk mens gelijkwaardig wordt benaderd en behandeld. Binnen de Herberg staat dat voorop. Bij ons wordt iedereen verwelkomt en mag iedereen zijn en blijven zoals hij of zij is.
  Ik vind het belangrijk dat de kerk zich inzet voor de wereld, en in het bijzonder voor mensen die kwetsbaar zijn en noden hebben. Binnen de Herberg krijgt dit vorm.
  Ik vind het belangrijk om mensen stem te geven die vaak door aannames en vooroordelen monddood worden gemaakt, niet serieus worden genomen.