De leden van de werkgroep houden zich bezig met de publiciteit van Stichting De Herberg-Apeldoorn en haar activiteiten. Wij willen graag actief naamsbekendheid en contact met netwerkpartners uitbreiden. In het verlengde daarvan houdt de werkgroep zich ook bezig met de publiciteit voor de fondswerving.

    De Herberg zet zich in voor het belang van kwetsbaren in de samenleving. Naast de bestaande activiteiten, zoals bijvoorbeeld het inloophuis, kijken we actief naar welke activiteiten we nog meer (of beter) op kunnen pakken. Onder andere om die reden zouden wij graag zien dat een werkgroep publiciteit ons komt versterken.

    De werkgroep is een nieuw initiatief en zal al doende vorm en inhoud gaan krijgen. Bij het samenstellen van deze groep zoeken we naar leden die elkaar aanvullen om zowel qua marketing, als fondswerving, als gericht op uitbreiding van ons netwerk actief te kunnen zijn. Heb je affiniteit met het werk van De Herberg en kwaliteiten en/of ervaring die je als aanwinst ziet voor deze werkgroep? Dan komen we graag met je in contact!

    Iets voor jou? Of voor een bekende? Vraag gerust wat meer informatie. Vul onderstaand formulier in of bel met Moniek Mol (055-5211 002)

    Ja, ik heb interesse om vrijwilliger te worden.

    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.