Creatief koken met een klein budget

  Eind maart was de eerste bijeenkomst van de cursus Creatief koken met een klein budget.
  Vier deelnemers, een voedingsdeskundige, een vrijwilliger en beroepskracht Arjanne waren aanwezig. Het was een vruchtbare avond! Er was ruimte om elkaar te leren kennen, voor  gezelligheid en vooral werd er samen gewerkt om een lekkere en gezonde maaltijd te bereiden. Ondertussen werd er informatie gedeeld over de verschillende producten en waarom het bijvoorbeeld beter is om volkorenpasta te nemen in plaats van witte pasta.

  Door vrijwilligers, waaronder twee (thuis)koks, worden diverse recepten en gerechten bedacht met goedkope producten. Met een klein budget koken betekent niet dat je elke dag hetzelfde gerecht hoeft te eten. En evenmin betekent het dat wanneer je wekelijks vrijwel dezelfde groenten van de voedselbank ontvangt dat er een eenzijdige maaltijd hoeft te ontstaan. Met deze cursus willen we mensen op ideeën brengen wat ze er mee kunnen en hoe ook een goedkope maaltijd gevarieerd en gezond kan zijn.

  De cursus vindt plaats in een kleine groep, op die manier is er alle ruimte voor sociaal contact en kennisoverdracht. Door subsidie en donaties kunnen we de cursus gratis aanbieden.

  Klinkt het interessant en zou je zelf wel mee willen doen? Of ken je iemand die wel mee kan doen (vrienden, kennissen of cliënten)? Informeer dan gerust, er staat er nog één gepland voor in het najaar. Vraag aan de balie van het inloophuis, of neem contact op met Arjanne via e-mail arjanne@deherberg-apeldoorn.nl

  Aanmelding Creatief koken met een klein budget